Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Brand op voormalig passagiersschip in haven Leer

LEER

In de Handelshaven van Leer (Eems) is woensdag aan het einde van de middag brand geweest op een voormalig passagiersschip/zeegaand jacht. De brand brak om 17.00 uur uit in de machinekamer van de Miah, een schip dat al langere tijd lag afgemeerd aan de kade bij de Handelsstrasse.

1 / 1
Brand op schip in de haven. (Foto: Brandweer Loga)

Brand op schip in de haven. (Foto: Brandweer Loga)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook