Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Bekend cruiseschip Monarch naar laatste ligplaats voor sloop

ALIAGA

Het cruiseschip Monarch, dertig jaar geleden gebouwd door Royal Caribbean International, is naar zijn laatste ligplaats gebracht. Het schip, dat door velen wordt gezien als het eerste megacruiseschip, is gestrand in het Turkse Aliaga, en wacht nu op de sloop.

1 / 1
De Monarch was ooit het grootste cruiseschip van de wereld. (Foto Pullmantur)

De Monarch was ooit het grootste cruiseschip van de wereld. (Foto Pullmantur)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook