Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Weer record voor hefreus Sleipnir van Heerema Marine Contractors

LEIDEN

De Sleipnir, het grootste halfafzinkbare kraanschip ter wereld van Heerema Marine Contractors, heeft in de Noorse sector van de Noordzee de 8100 ton wegende jacket van het Jotun B platform uit zee verwijderd. Hiermee heeft HMC’s jongste vlootaanwinst opnieuw een hefrecord gevestigd.

1 / 2
De Sleipnir bij aankomst in de haven van Rotterdam. (Foto Heerema)

De Sleipnir bij aankomst in de haven van Rotterdam. (Foto Heerema)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook