Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Isaac Burrough toont concept duurzaam superjacht Kiwa

AMSTERDAM

Autofabrikanten komen regelmatig met concepten voor duurzame auto’s van de toekomst, de in Amsterdam wonende Nieuw-Zeelandse jachtenarchitect Isaac Burroughs presenteerde onlangs met zijn concept superjacht Kiwa zijn visie op de duurzame zeevaart. Burroughs werd voor 110 meter lange superjacht geïnspireerd door Kiwa, de bewaker van de oceaan van de Māori’s.

1 / 2
De terrasvormige dekken van de Kiwa monden uiteindelijk uit in het zwemplatform en een strand. (Foto Isaac Burroughs Design)

De terrasvormige dekken van de Kiwa monden uiteindelijk uit in het zwemplatform en een strand. (Foto Isaac Burroughs Design)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook