Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Damen en IHC ontvangen 24 miljoen coronasteun 

Den Haag

De Nederlandse scheepsbouwers Damen Shipyards en Koninklijke IHC hebben respectievelijk 15,4 en 8,9 miljoen euro ontvangen aan coronasteun. Dat heeft het UWV bekendgemaakt. Ook andere maritieme bedrijven maakten gebruik van de Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid (NOW). 

1 / 1
Droogdok van Damen Shipyards Rotterdam, Eemhaven. (Foto Raimond Spekking / Wikimedia Commons)

Droogdok van Damen Shipyards Rotterdam, Eemhaven. (Foto Raimond Spekking / Wikimedia Commons)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook