Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Clip #100 ’Loflied op de langzaamloper (36) – Stork G6 150 op de Door Vriendschap’

AMSTERDAM

Jos Lutz en Itte Tjebbes wonen en varen op de kraak Door Vriendschap uit 1882. Sinds medio jaren ’70 staat in de machinekamer een Stork G6 150 uit 1934, die voordien in een gemaal bij Zijpe (Gr.) had gestaan.

1 / 1
Itte Tjebbes op de Door Vriendschap in de Willemsluis. (Beeld uit video)

Itte Tjebbes op de Door Vriendschap in de Willemsluis. (Beeld uit video)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook