Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Er komt veel meer lading over het Twentekanaal’

ALMELO

XL Businesspark in Almelo is in een paar jaar tijd getransformeerd van boerenland tot logistieke hub met containerterminal waar in 2019 18.000 teu per binnenvaartschip werd overgeslagen. Maar de ambities van kwartiermaker Gerry Waanders van het havenbedrijf als partner binnen Port of Twente reiken verder. ‘Er kan nog veel meer over het Twentekanaal worden vervoerd.’

1 / 1
‘We proberen steeds meer als één  haven te functioneren op het gebied van regelgeving,  nautisch en technisch beheer.’ (Foto Rene Quist)

‘We proberen steeds meer als één haven te functioneren op het gebied van regelgeving, nautisch en technisch beheer.’ (Foto Rene Quist)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook