Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

OM eist werkstraffen en celstraf voor ontucht bij de marine

ARNHEM

Een sergeant bij de marine heeft maandag wegens ontucht met een jonge collega een celstraf van drie maanden tegen zich horen eisen. Tegen twee anderen, een korporaal en een matroos, werd 120 uur taakstraf en twee weken voorwaardelijke celstraf geëist. Zij waren ook bij de ontucht betrokken.

1 / 1
De onderzeeboot Zr. Ms Dolfijn. (Foto: Defensie)

De onderzeeboot Zr. Ms Dolfijn. (Foto: Defensie)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook