Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Exoskelet van Heesen Yachts kan werk in de scheepsbouw verlichten

OSS

Het zware werk in de scheepsbouw kan mogelijk worden verlicht door het gebruik van exoskeletten. Jachtenbouwer Heesen Yachts in Oss is bezig om het gebruik van dergelijke skeletten te testen. Het moet vermoeidheid en letsel bij de medewerkers van de werf voorkomen.

1 / 1
Heesen test het exoskelet onder meer op de interieurafdeling, bijvoorbeeld bij het monteren van plafonds. (Foto Heesen Yachts)

Heesen test het exoskelet onder meer op de interieurafdeling, bijvoorbeeld bij het monteren van plafonds. (Foto Heesen Yachts)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook