Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Twee mensen ademen rook in bij brand op binnenvaartschip Rotterdam

ROTTERDAM

Bij een brand op binnenvaartschip in Rotterdam hebben dinsdagochtend twee mensen rook ingeademd. De brand ontstond rond 4.30 uur in de keuken van het schip dat aan Noordzeeweg in Rotterdam lag afgemeerd.

1 / 1
De brandweer is ter plaatse op het schip. (Foto Media-TV)

De brandweer is ter plaatse op het schip. (Foto Media-TV)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook