Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Nog drie weken langer bloktijden Wilhelminasluis

ZAANDAM

Ondanks het inzetten van meer mensen en materieel is aannemer Heijmans er niet in geslaagd de kolkwanden van de Wilhelminasluis afgelopen week af te krijgen. In de kolk moet nog twintig wandschotten, zogeheten schorten, worden geplaats. Daarom zijn de bloktijden die op 1 juli werden ingesteld en op 10 juli zouden aflopen, met drie weken verlengd, tot 31 juli. De betrokken partijen hebben daar enkele dagen gesprekken over gevoerd.

1 / 1
Wilhelminasluis Zaandam. (Foto Heijmans).

Wilhelminasluis Zaandam. (Foto Heijmans).

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook