Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Eeuwige roem is niet voor iedereen

TERNEUZEN

‘Ik begrijp zo langzamerhand dat het verkrijgen van “eeuwige roem” slechts voor een enkeling is weggelegd, maar ik blijf het proberen’, schrijft Motorenquiz-veteraan Louw Grilk. En hij heeft gelijk. Het zijn altijd weer de Messi’s en Ronaldo’s van deze wereld die er met de prijzen vandoor gaan. De Schuttevaer-SHVP Wisseltrofee gaat voor de tweede keer naar Terneuzen. Naar wtk Adri Siereveld, die de Schuttevaer Motorenquiz ook in 2014 won. Maar niet alle topspelers bleven ‘top’.

1 / 1
Adri Siereveld is de winnaar van de Schuttevaer Motorenquiz 2020, maar zonder Anita was het hem niet gelukt. (Foto Gerty van de Ven).

Adri Siereveld is de winnaar van de Schuttevaer Motorenquiz 2020, maar zonder Anita was het hem niet gelukt. (Foto Gerty van de Ven).

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook