Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Vlaamse schippersvakbond twijfelt aan veiligheid onbemand varen

GENT

Onbemand varen brengt de veiligheid van anderen op het water in gevaar. Dat zegt de Vlaamse maritieme vakbond BTB ABVV in een brandbrief. Onbemand varen is volgens hen ook een verspilling van belastinggeld. De vakbond wil dat er meer aandacht wordt gegeven aan het werven van nieuwe schippers, in plaats van dat schippers overbodig worden gemaakt.  

1 / 1
Het Zonga-project in de Schelde. (Foto DEME).

Het Zonga-project in de Schelde. (Foto DEME).

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook