Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Loswal Giethoorn blijft heet hangijzer

DEN HAAG

Na jarenlang geruzie over een goede regeling voor de loswal aan de Kerkweg in Giethoorn lijkt het einde ook met een nieuw bestemmingsplan niet in zicht. Omwonenden kraakten het plan dinsdag tijdens een spoedzitting bij de Raad van State. Het plan moet geschorst worden of op zijn minst moeten de meest overlastgevende activiteiten voorlopig worden verboden.

1 / 1
Giethoorn. (Foto CC).

Giethoorn. (Foto CC).

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook