Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Hollandia betaalt boete in zaak dodelijk ongeval

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL

Hollandia Infra in Krimpen aan den IJssel heeft met het OM een schikking getroffen in de zaak over een dodelijk bedrijfsongeval twee jaar geleden. In een bedrijfshal van het staalbouwbedrijf kwam op 11 juli 2018 een 60-jarige werknemer om het leven. Het bedrijf betaalt een boete van 25.000 euro, meldt het OM. Verder vervolging is daarmee van de baan.

1 / 1
Hollandia in Krimpen aan den IJssel. (Foto: Wikipedia/Marion Golsteijn).

Hollandia in Krimpen aan den IJssel. (Foto: Wikipedia/Marion Golsteijn).

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook