Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Geen steun voor verlenging overgangstermijn NRMM

BRUSSEL

Nederland heeft in Brussel niet haar zin gekregen wat betreft de aanpassing van de NRMM verordening in verband met de COVID-19 pandemie. Nederland pleitte voor opname van motoren boven de 300 KW voor de binnenvaart, maar kreeg hiervoor onvoldoende steun van de andere Europese landen.

1 / 1
Minister Cora van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat vroeg tijdens een onlangs gehouden informele high-level videoconferentie met EU-transportministers om ook motoren boven de 300 KW voor de binnenvaart mee te nemen in de verlenging van de overgangsbepalingen. , de zogenoemde Stage V motoren. Ze kreeg uiteindelijk te weinig steun (foto Ministerie Infrastructuur en Waterstaat).

Minister Cora van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat vroeg tijdens een onlangs gehouden informele high-level videoconferentie met EU-transportministers om ook motoren boven de 300 KW voor de binnenvaart mee te nemen in de verlenging van de overgangsbepalingen. , de zogenoemde Stage V motoren. Ze kreeg uiteindelijk te weinig steun (foto Ministerie Infrastructuur en Waterstaat).

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook