Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Franse marineschepen naar de sloop in Gent

GENT

In de haven van Gent zijn twee Franse marineschepen gearriveerd. De schepen worden gesloopt. Vrijdag is de Duguay-Trouin D 611 als eerste en zaterdag de Loire A615 als tweede binnengekomen, allebei uit Brest.

1 / 1
Multratug 3, Multratug 16 en Multratug 27 met Frans marineschip voor de sloop.

Multratug 3, Multratug 16 en Multratug 27 met Frans marineschip voor de sloop.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook