Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Antwerpen beperkt coronaschade met overslagdaling van 5%

ANTWERPEN

De Antwerpse haven lijkt de coronacrisis relatief goed door te komen met een terugval van de overslag met iets minder dan 5% in de eerste helft van het jaar. Volgens de havenbeheerder zijn de eerste tekenen van herstel inmiddels zichtbaar.

1 / 1
In de containersector wist Europa’s tweede haven zelfs een plusje van 0,4% in aantallen te te scoren. (foto Port of Antwerp)

In de containersector wist Europa’s tweede haven zelfs een plusje van 0,4% in aantallen te te scoren. (foto Port of Antwerp)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • Jantina Leijten

    Gisteren op de 502 rolletjes geladen ..de mensen daar wisten te vertellen dat de overslag van normaal 150.000 ton per maand naar nu ongeveer 70.000 ton was gezakt. Dat is wel iets meer dan 5.% toch ?

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook