Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Provincie Noord-Holland gaat weer zelf bruggen en sluizen bedienen

HAARLEM

De provincie Noord-Holland pakt na het zomerseizoen de brug- en sluisbediening grotendeels zelf op. Er komt weer een vaste kern van brugbedienaren in dienst van de provincie. Daaromheen wordt met name voor het vaarseizoen van de pleziervaart een ‘flexibele schil’ van bedienaren ingehuurd.

1 / 1
Een brugwachter van City 360 (foto City 360)

Een brugwachter van City 360 (foto City 360)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook