Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Actie om honderdduizenden gestrande zeelieden te helpen

LONDEN

De internationale redersvereniging International Chamber of Shipping (ICS) roept de zeevaart op om woensdag 8 juli de scheepshoorns te laten klinken om overheden er aan te blijven herinneren dat nog steeds veel honderdduizenden zeevarenden niet van en aan boord van hun schip kunnen. Wereldwijd zijn nu 400.000 zeevarenden gestrand.

1 / 1
Zeevarenden staan aan de frontlinie van de COVID-19 pandemie. Op 'Seafarers Day 2020' bracht de International Martime Organisation (IMO) dit jaar een eerbetoon aan hun offer en benadrukt hun essentiële rol bij het behoud van de stroom vitale goederen, zoals voedsel, medicijnen en andere belangrijke goederen. Zoals bijvoorbeeld de bemanning van de Sofia Maersk (foto Maersk).

Zeevarenden staan aan de frontlinie van de COVID-19 pandemie. Op 'Seafarers Day 2020' bracht de International Martime Organisation (IMO) dit jaar een eerbetoon aan hun offer en benadrukt hun essentiële rol bij het behoud van de stroom vitale goederen, zoals voedsel, medicijnen en andere belangrijke goederen. Zoals bijvoorbeeld de bemanning van de Sofia Maersk (foto Maersk).

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook