Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Minister: één regeling voor fosfine in alle havens

DEN HAAG

Minister Cora van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat wil komen tot een algemene regeling voor het omgaan met scheepslading die gegast is met fosfinetabletten. Die moet gaan gelden voor alle zeehavens waar met fosfinetabletten gegaste lading overgeslagen wordt van zee- naar binnenschepen.

1 / 1
Onderzoek in december op de Fox aan de steiger bij de Beatrixsluizen in Nieuwegein nadat de schipper en zijn vrouw onwel waren geworden (foto: RIVM)

Onderzoek in december op de Fox aan de steiger bij de Beatrixsluizen in Nieuwegein nadat de schipper en zijn vrouw onwel waren geworden (foto: RIVM)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook