Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Yanmar ontwikkelt jacht op waterstof met technologie van Toyota

OSAKA

De Japanse motorenfabrikant Yanmar zegt nog voor het eind van dit jaar te komen met een varend demonstratiemodel van een op waterstof aangedreven jacht. Het bedrijf is al enige tijd bezig met het ontwikkelen van waterstoftechnologie voor maritieme toepassingen.

1 / 1
De waterstofboot van Yanmar (beeld Yanmar)

De waterstofboot van Yanmar (beeld Yanmar)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook