Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk

Studio Schuttevaer – Hoe corona er in hakt bij de binnenvaart

ROTTERDAM

In Studio Schuttevaer praten we vanuit onze studio in Rotterdam uw elke twee weken bij over de ontwikkelingen in de maritieme wereld.

1 / 1
Studio Schuttevaer

Studio Schuttevaer

In de tweede aflevering ging hoofdredacteur René Quist in gesprek met binnenvaartexpert Kees de Vries over hoe de coronacrisis erin hakt bij de binnenvaart. Hij interviewde 25 verladers over de effecten van corona en schreef in opdracht van Royal HaskoningDHV een rapport. Ook beelden van de aanvaring in Rotterdam en een film van Marin over het gevaar dat grote containerschepen lopen in de Waddenzee.

(Rene Quist)

Reacties (1)
  • G.J. van der Vlies

    Allemaal mooie praatjes Kees, we zullen zien of met de komst van 135 m de prijs naar Groningen overeind blijft zodat we die zo nodige vergroening kunnen bekostigen. Ik denk het niet, voor de verladers is er maar 1 ding belangrijk: zo laag mogelijke prijs ten koste van alles.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook