Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Wapens en geld gevonden bij onderzoek cocaïnehandel haven van Vlissingen

VLISSINGEN

De politie in Zeeland heeft woensdag tijdens een grootschalig onderzoek naar de invoer van cocaïne in de haven van Vlissingen in totaal negen verdachten aangehouden. Ook zijn vier vuurwapens, 500.000 euro contant, enkele motoren en boten in beslag genomen en veel informatiedragers met administratie. De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit, zei een woordvoerder.

1 / 4
Inval in Vlissingen (foto Roland de Jong/HVZeeland)

Inval in Vlissingen (foto Roland de Jong/HVZeeland)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook