Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Commissie wil twee nieuwe bruggen over het IJ

AMSTERDAM

Er moeten twee nieuwe bruggen over het IJ komen. Dat staat in het eindrapport van de onafhankelijke adviescommissie voor de oversteek over de IJ. De commissie werd aangesteld door de gemeente Amsterdam om kritisch te kijken naar de structurele verbeteringen voor de bruggen over het IJ, die de rest van de stad verbinden met Noord. 

1 / 1
De gemeente denkt al jaren na over de verbeteringen van de oeververbindingen over het IJ (foto Gemeente Amsterdam).

De gemeente denkt al jaren na over de verbeteringen van de oeververbindingen over het IJ (foto Gemeente Amsterdam).

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook