Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Oplossing voor scheepvaart bij Oude IJsselbrug Zutphen in beeld

ZUTPHEN

Nu de tweede sluiskolk bij Eefde in gebruik is genomen komt de Oude IJsselbrug in Zutphen vanwege de beperkte doorvaartmogelijkheden nadrukkelijker in beeld als knelpunt voor de scheepvaart. Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, Rijkswaterstaat, Prorail en de regio denken na over oplossingen die de bevaarbaarheid kunnen verbeteren.

1 / 1
Oude IJsselbrug in Zutphen (foto Misha Hofland)

Oude IJsselbrug in Zutphen (foto Misha Hofland)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook