Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Weer brand op Meyer Werft

PAPENBURG

Voor de tweede keer in korte tijd is brand uitgebroken op een cruiseschip in aanbouw op de Meyer Werft in Papenburg. Op 22 mei moest de brandweer in actie komen op de Aida Saga, dit keer, op 24 juni, op de Odyssey of the Seas, in aanbouw voor Royal Caribbean International. De brandhaard lag op dek 2, diep onderin het schip.

1 / 1
Opnieuw is er brand bij de scheepsbouwer (foto Meyer)

Opnieuw is er brand bij de scheepsbouwer (foto Meyer)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook