Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Tanker met corona aan de ketting in Antwerpen

ANTWERPEN

De Maltese tanker Minerva Oceania ligt zeker nog tot 4 juli in quarantaine in het Leopolddok in de haven van Antwerpen nadat aan boord Covid-19 werd vastgesteld. De loodsen die het schip hebben binnengebracht, werden door de directeur-Loodswezen in thuis-quarantaine geplaatst en worden getest.

1 / 1
De Minerva Oceania (foto Baltic Shipping).

De Minerva Oceania (foto Baltic Shipping).

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook