Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Persoonlijke verhalen Hollandsche Vloot gaan Mona Keijzer aan het hart

KAMPEN

De Hollandsche Zeilvloot heeft de aandacht getrokken van staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken en Klimaat. Keijzer ging maandag op bezoek bij de historische zeilschepen in Kampen. Daar ging de secretaris in gesprek met de schippers van de Bruine Vloot.

1 / 1
Mona Keijzer, staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat aan boord van de Sûdwester (foto Freddy Schinkel)

Mona Keijzer, staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat aan boord van de Sûdwester (foto Freddy Schinkel)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (3)
 • Nadia Duwvaart

  Het had goed geweest om ook de aankomende certificaat eisen en hoe er om gegaan wordt met ons varend erfgoed aan de kaak te stellen.

 • Han van Roozendaal

  Dat doet de BBZ weer erg goed. Wat het directe efect zal zijn is afwachten. BLN en CBRB zijn niet instaat enige aandacht te genereren voor de rondvaarten en dag passagiersvaart. Rondvaart in Nederland is al jaren in de top 3 van de toeristische attracties in Nederland. Waar ook veel nederlanders gebruik van maken. Hoogste tijd voor een organisatie die de hele breedte van de pasagiersvaart gaat vertegenwoordigen. Hoop dat de BBZ deze uitdaging wil oppakken.

 • elzinga

  Hahahaha, die Mona, wat een grapjas, dat gelooft toch niemand.

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook