Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Nog steeds doodse stilte rond Wilhelminasluis

ZAANDAM

Er heerst nog altijd doodse stilte rond de buiten gebruik gestelde Wilhelminasluis in Zaandam. Op 19 juni werd de bediening om veiligheidsredenen stopgezet, anderhalve week later zit er nog geen beweging in het scheepvaartverkeer. Schepen liggen te wachten of varen om, bedrijven die normaal gesproken hun voorraad laten aanvoeren per schip zetten (veel) vrachtwagens in.

1 / 1
Wilhelminasluis Zaandam - foto Heijmans

Wilhelminasluis Zaandam - foto Heijmans

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
  • J.C Evertse

    Wat jammer is dat de stremming niet goed is gecommunuceerd. Ook op de digitale vaarkaart staat voorzichtig varen ter plekke. Dat betekent niet omvaren maar terug varen. En dan pas een andere route kiezen. Slechte zaak!

  • elzinga

    En wie grijpt in ??

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook