Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Andere cameraopstelling moet Wilhelminasluis weer bevaarbaar maken

Zaandam

Havenmeester Albin Glaser van Zaandam staat ook na de golf van protesten vanuit de binnenvaart en het bedrijfsleven aan de Zaan nog steeds achter zijn besluit van vrijdag 19 juni om de bediening van de Wilhelminasluis met onmiddellijke ingang te staken.

1 / 1
Het vertekende beeld van de kolk van de Wilhelminasluis. (Foto gemeente Zaanstad)

Het vertekende beeld van de kolk van de Wilhelminasluis. (Foto gemeente Zaanstad)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook