Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Hurtigruten: alleen Duitsers welkom op cruise vanuit Hamburg

HAMBURG

Terwijl de concurrentie in de cruisewereld nog volop bezig is de wonden te likken vanwege de coronacrisis vaart het Noorse Hurtigruten alweer. Vanaf deze week zijn de eerste schepen bezig aan hun route langs de Noorse fjordenkust vanuit Bergen. Volgende week, op 26 juni, begint een serie van zes 15-daagse reizen vanuit Hamburg. Alleen voor Duitsers.

1 / 1
De kleine en luxe 140-meter lange MS Fridtjof Nansen die nu eerst zes rondjes Noordkaap vanuit Hamburg gaat doen (foto Hurtigruten).

De kleine en luxe 140-meter lange MS Fridtjof Nansen die nu eerst zes rondjes Noordkaap vanuit Hamburg gaat doen (foto Hurtigruten).

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook