Binnenvaart wil schadevergoeding voor omzetverlies door corona

Koninklijke BLN-Schuttevaer, het Centraal Bureau voor de Rijn en Binnenvaart en de Algemeene Schippers Vereeniging vragen de staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat, Mona Keijzer om ook de binnenvaart financieel tegemoet te komen via een steunpakket voor de geleden omzetschade door het coronavirus.

De gezamenlijke brancheverenigingen Koninklijke BLN-Schuttevaer, het Centraal Bureau voor de Rijn en Binnenvaart en de Algemeene Schippers Vereeniging spreken van rechtsongelijkheid wanneer de binnenvaart niet in de SBI-codelijst opgenomen wordt. (Foto Freek van Arkel/Port op Rotterdam)
De gezamenlijke brancheverenigingen Koninklijke BLN-Schuttevaer, het Centraal Bureau voor de Rijn en Binnenvaart en de Algemeene Schippers Vereeniging spreken van rechtsongelijkheid wanneer de binnenvaart niet in de SBI-codelijst opgenomen wordt. (Foto Freek van Arkel/Port op Rotterdam)passeert de Kop van Zuid , centrum Rotterdam op de Nieuwe maas. Gebouw de Rotterdam Foto; Freek van Arkel / Hollandse Hoogte

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer