Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Corona van grote invloed op binnenvaart 

 DELFT

Het goederenvervoer over water is fors afgenomen door de corona crisis. Dat blijkt uit interviews met 25 Nederlandse binnenvaartverladers die zijn gehouden in april en mei dit jaar. De binnenvaart verloor al terrein in het vervoer van minerale brandstoffen, maar door de coronacrisis is dit veel erger geworden.

1 / 1
De orderportefeuille voor nieuwbouwschepen is vrijwel leeg. (Archieffoto Loek Mulder)

De orderportefeuille voor nieuwbouwschepen is vrijwel leeg. (Archieffoto Loek Mulder)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook