Werf Pella Sietas will FSG kopen

Ruim een maand nadat de in grote financiële moeilijkheden verkerende Flensburger Schiffbau Gesellschaft (FSG) zelf het faillissement aanvroeg is er een serieuze gegadigd voor de overname. Het is de Pella Sietas werf, in 2014 ontstaan toen de failliete Sietas werf werd overgenomen door de Russische Pella Group uit Sint Petersburg.

De FSG-werf (foto FSG)
De FSG-werf (foto FSG)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Werf Pella Sietas will FSG kopen | Schuttevaer.nl

Werf Pella Sietas will FSG kopen

Ruim een maand nadat de in grote financiële moeilijkheden verkerende Flensburger Schiffbau Gesellschaft (FSG) zelf het faillissement aanvroeg is er een serieuze gegadigd voor de overname. Het is de Pella Sietas werf, in 2014 ontstaan toen de failliete Sietas werf werd overgenomen door de Russische Pella Group uit Sint Petersburg.

De FSG-werf (foto FSG)
De FSG-werf (foto FSG)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer