Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Van Oord schrapt 500 banen

ROTTERDAM

Maritiem aannemer Van Oord schrapt 500 banen, waarvan 120 in Nederland, als gevolg van de coronacrisis. Dit heeft het Rotterdamse familiebedrijf dinsdag bekendgemaakt.In een persbericht zegt Van Oord dat de coronapandemie een ‘grote impact’ op het bedrijf heeft. ‘Om de onderneming gezond te houden en onze concurrentiepositie te versterken, passen wij ons aan de nieuwe…

1 / 1
Ontslagen bij maritiem aannemer Van Oord (foto Van Oord)

Ontslagen bij maritiem aannemer Van Oord (foto Van Oord)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook