Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zuiger Anchorage van Barkmeijer Stroobos op proeftocht

HARLINGEN

Een jaar later dan oorspronkelijk gepland is nu toch proefgevaren met de sleephopperzuiger die al in 2017 als HC Medway bij scheepswerf Barkmeijer Stroobos op stapel was gezet. De zuiger, genaamd Anchorage, met een beuninhoud van 3.000 kuub wordt binnenkort opgeleverd aan bouwstoffenleverancier De Hoop Terneuzen.

1 / 1
De sleephopperzuiger Anchorage op proeftocht op de Noordzee. (Foto: Barkmeijer Stroobos)

De sleephopperzuiger Anchorage op proeftocht op de Noordzee. (Foto: Barkmeijer Stroobos)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook