Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Floating Lab Rotterdam is meer dan het maken van een autonome boot

ROTTERDAM

Floating Lab Rotterdam: drijvende ideeën en innovaties die in de praktijk worden gebracht op het reserve-patrouillevaartuig RPA3. Dit vaartuig is door het Havenbedrijf Rotterdam uitgerust met camera’s, meetapparatuur en sensoren. Externe partijen krijgen hier de ruimte om te experimenteren, bijvoorbeeld op het gebied van autonoom varen. Digitalisering verandert de wereld, en dus ook de haven, blijvend en fundamenteel.

1 / 1
Floating Lab Rotterdam (foto Nieuwsblad Transport)

Floating Lab Rotterdam (foto Nieuwsblad Transport)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook