Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Modulair ontwerp maakt Sendo Liners toekomstbestendig

ROTTERDAM

Directeur Sebastiaan van der Meer van Sendo Shipping ging op de tweede dag van het door Schuttevaer en ProMedia georganiseerde Scheepsmotorenevent met gespreksleider Tobias Pieffers in op de features van de Sendo Liner.

1 / 1
Binnenvaartschip Sendo Liner, gebouwd door Concordia Damen (archieffoto Schuttevaer)

Binnenvaartschip Sendo Liner, gebouwd door Concordia Damen (archieffoto Schuttevaer)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook