Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

EICB bepleit groen label voor binnenvaartschepen

Hans Heynen

Op het door Weekblad Schuttevaer en ProMedia georganiseerde online Scheepsmotorenevent voor de binnenvaart pleitte EICB directeur Khalid Tachi voor een label dat de milieuprestaties van een binnenvaartschip in één oogopslag duidelijk maakt voor verladers en het grote publiek.    

1 / 1
EICB (Khalid Tachi) bepleit groen label voor binnenvaartschepen

EICB (Khalid Tachi) bepleit groen label voor binnenvaartschepen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • elzinga

    verdienen aan het milieu is het nieuwe Nldse bedrijfsleven.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook