Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

SeaMar weer met MMT in zee

DEN HELDER

Het bekende Zweedse zeebodemonderzoekbedrijf MMT gaat opnieuw gebruik maken van het surveyvaartuig Deep Helder van SeaMar uit Den Helder. Dit betekent dat het vaartuig tot eind dit jaar van werk is voorzien.

1 / 1
De Deep Helder van SeaMar gaat opnieuw voor MMT aan de slag. (Foto: SeaMar)

De Deep Helder van SeaMar gaat opnieuw voor MMT aan de slag. (Foto: SeaMar)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook