Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Schuttevaer-SHVP Wisseltrofee gaat terug naar Terneuzen

TERNEUZEN

‘Ik begrijp zo langzamerhand dat het verkrijgen van “eeuwige roem” slechts voor een enkeling is weggelegd, maar ik blijf het proberen’, schrijft Motorenquiz-veteraan Louw Grilk. En hij heeft gelijk. Het zijn altijd weer de Messi’s en Ronaldo’s van deze wereld die er met de prijzen vandoor gaan. De Schuttevaer-SHVP Wisseltrofee gaat voor de tweede keer naar Terneuzen. Naar wtk Adri Siereveld, die de Schuttevaer Motorenquiz ook in 2014 won. Maar niet alle topspelers bleven ‘top’.

1 / 1
Foto's in de Motorenquiz

Foto's in de Motorenquiz

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook