Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Ombouw Bokalift 2 in Dubai

DUBAI

Het door Boskalis aangeschafte boorschip Yan is van Kroatië naar Dubai versleept. Hier zal het bij Drydocks World tot kraanschip worden omgebouwd. Het schip gaat Bokalift 2 heten en zal in 2021 offshore Taiwan aan haar eerste opdracht in de windenergiesector beginnen.

1 / 1
Artist's impression van de Bokalift 2. (Afb.: Boskalis)

Artist's impression van de Bokalift 2. (Afb.: Boskalis)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook