Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Proefvaart Nijmegen Max Nedcargo: ‘Ging van een leien dakje’

WILLEMSTAD

‘Ik krijg die lach maar niet van mijn gezicht’, zegt Diederik Jan Antvelink als directeur van Nedcargo bij de proefvaart van het containerschip  Nijmegen Max dinsdag 2 juni op het Hollands Diep. ‘Vandaag bestaat Nedcargo 20 jaar en hebben we ook de eerste containers geladen op ons gloednieuwe containerschip Nijmegen Max.

1 / 1
De Nijmegen Max op het Hollands Diep. Met de twee elektromotoren lag het schip bij de procedure voor de noodstop na 180 meter stil. (Foto Anta)

De Nijmegen Max op het Hollands Diep. Met de twee elektromotoren lag het schip bij de procedure voor de noodstop na 180 meter stil. (Foto Anta)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook