Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Bodemhappen in plaats van garnalen vangen

SCHEVENINGEN

Vorig jaar deed schipper Gerard Kranendonk met de WR-12 al een paar keer een reisje met een bodemhapper en in maart volgden er wederom twee sessies om in mei nog een laatste keer op zeven mijl uit de kust een bodemmonster te nemen.

1 / 1
De bodemhapper waarmee vanaf de WR-12 monsters zijn genomen (foto W.M. den Heijer).

De bodemhapper waarmee vanaf de WR-12 monsters zijn genomen (foto W.M. den Heijer).

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook