Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Viskotter SCH-43 zoekt met speciale visnetten naar vermiste surfer Scheveningen

De garnalenkotter SCH-43 Alida Jolanda van Nico Letsch uit Scheveningen heeft donderdagmiddag met speciaal geprepareerde visnetten gezocht naar de vermiste surfer Mathijs (23) uit Delft, die op 11 mei met vier andere surfers bij het noordelijk havenhoofd onder bare weersomstandigheden verdronk.

1 / 1
Viskotter SCH-43 zoekt met speciale visnetten naar verdronken surfer Scheveningen (foto Bram Pronk)

Viskotter SCH-43 zoekt met speciale visnetten naar verdronken surfer Scheveningen (foto Bram Pronk)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook