Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Doek valt voor Neddrill 6 bij Borr Drilling

ROTTERDAM

Jarenlang was de Neddrill 6 het vlaggenschip van de boorvloot van Neddloyd-dochter Neddrill uit Rotterdam. Het was destijds het enige halfafzinkbare booreiland in de vloot van deze Nederlandse booraannemer. De huidige eigenaar, Borr Drilling, heeft het 40 jaar oude booreiland nu voor de sloop verkocht.

1 / 1
Neddrill 6 - foto PAS Publicaties

Neddrill 6 - foto PAS Publicaties

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook