Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Arkon en Wilson bundelen krachten

HAREN/BERGEN

De Duitse rederij Arkon Shipping uit Haren en de Noorse rederij Wilson ASA met hoofdkantoor in Bergen, zijn een samenwerking aangegaan waardoor de grootste shortsea speler op de Europese markt zal ontstaan. Wilson neemt 20 schepen van Arkon via een lange termijn lease in haar vloot op, Daarmee wil het de bestaande klantenkring verder uitbreiden en meer flexibiliteit bieden.

1 / 1
Schip van Wilson ASA (foto Wilson ASA)

Schip van Wilson ASA (foto Wilson ASA)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook