Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Schipper met stuurhut tegen spoorbrug op Dortmund-Ems-kanaal

ALTENRHEINE

Een schipper van een leeg binnenvaartschip heeft dinsdag 26 mei rond acht uur in de ochtend zijn stuurhut zwaar beschadigd op het Dortmund-Ems-Kanaal ter hoogte van Altenrheine. De schipper voer met zijn schip tegen de spoorbrug aldaar.

1 / 1
De schipper van het lege binnenvaartschip voer met zijn stuurhut tegen de spoorbrug. (Foto Politie Duisburg)

De schipper van het lege binnenvaartschip voer met zijn stuurhut tegen de spoorbrug. (Foto Politie Duisburg)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook