Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Rederij Doeksen huurt oudgedienden ms Friesland, ms Holland IV en Regina Andrea in

HARLINGEN

Waddenrederij Doeksen huurt vanwege de huidige coronacrisis oudgedienden ms Friesland I, ms Holland IV en Regina Andrea in. Dat doet het bedrijf om zo de capaciteit naar de waddeneilanden Terschelling en Vlieland te vergroten.

1 / 1
Het schip Holland IV Pesk van Rederij Doeksen (foto: Rederij Doeksen/Flying Focus)

Het schip Holland IV Pesk van Rederij Doeksen (foto: Rederij Doeksen/Flying Focus)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook